29-05-2017

Leerprogramma voor Utrechtse cultuursector van start

In oktober 2017 starten de Universiteit Utrecht en Het Huis Utrecht een leerprogramma voor ambitieuze en talentvolle jonge professionals die werkzaam zijn in de culturele sector binnen de provincie Utrecht en zich willen ontwikkelen tot innovatieve leiders. Het executive programma is een spin-off van het landelijke programma LinC en wordt uitgevoerd door Universiteit Utrecht (USBO) en Het Huis Utrecht.

Het programma richt zich op young professionals binnen de Provincie Utrecht die door willen groeien in de organisatie waarin ze werkzaam zijn of juist een sprong willen maken naar een nieuwe uitdaging, waarbij ervarings- en actiegericht leren centraal staat.

De inschrijfprocedure bestaat uit het ingevulde aanmeldformulier met CV en, indien je wordt uitgenodigd, een eerste selectiegesprek met de programmaleiding. De inschrijving sluit 15 juni 2017. Het programma start in oktober en duurt een jaar.

De inschrijvingen zijn nu geopend!

Meer informatie? Zie de sites van de Universiteit Utrecht en Het Huis.