Het Blog

In het blog verschijnen nieuwsberichten, aankondigingen van bijeenkomsten, inspirerende artikelen en andere stukken die culturele leiders voeden. Heb je zelf iets voor het blog, laat het weten via info@leiderschapincultuur.nl.

Categorieën

 
Foto: O Palsson/CC BY
19-06-2017

Tien overlevingsstrategieën voor kleine musea

Kleine musea hebben last van het succes van grote musea. Hoe denken directeuren van kleine musea daar zelf over, wat is hun kracht? Bibi Bodegom (LinC 3) zet tien overlevingsstrategieën op een rij.

Foto: Marc Roodhart
13-06-2017

Mirjam Terpstra: ‘Wat een eenmalige klus leek, werd een carrière’

Wat is de waarde van LinC? In de rubriek ‘Hoe gaat het nu met?’ praten we bij met een oud-deelnemer over wat meedoen aan LinC je oplevert. Deze keer is de beurt aan Mirjam Terpstra, adjunct-directeur bij De Meervaart.

01-06-2017

Koen Brakenhoff: ‘Ik heb een flinke stap gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling’

In de rubriek ‘Ontmoet de LinC-ers’ stellen we je elke keer voor aan een andere deelnemer aan LinC 4. Deze keer is de beurt aan Koen Brakenhoff, Hoofd Marketing bij het Mauritshuis.

31013751806_8d2060c2c7_k
30-05-2017

Hoe bereikt de cultuursector Generatie Z?

In de rubriek “Think LinC” publiceren we iedere week een inzichtelijk opiniestuk van een deelnemer van LinC 3. Deze week is de beurt aan Linda Mol, Hoofd Presentatie van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam.