11-12-2014

Informatiebijeenkomst LinC: 9 februari

Er zijn inmiddels al twee generaties nieuwe Leiders in Cultuur. Word jij ook onderdeel van een sterk en groeiend netwerk van zelfbewuste, creatieve en innovatieve leiders in de culturele sector? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 9 februari 2015.

Het programma Leiderschap in Cultuur gaat over persoonlijke groei en professionalisering. Deelnemers buigen zich veertien maanden lang over nieuwe werkwijzen en businessmodellen, en onderzoeken verbindingen met publiek, collega’s en andere sectoren.

Het programma staat open voor leidinggevenden, ondernemers en professionals uit de wereld van kunst en cultuur: van kunstenaars en creatieve industrie tot omroepen, archieven, bibliotheken en erfgoedinstellingen. LinC streeft naar een zo groot mogelijke diversiteit aan deelnemers wat betreft disciplines, ervaring en achtergrond. Dat is goed te zien aan de deelnemerslijst van LinC1 en LinC2.

Meer weten over het programma of kennismaken met de organisatoren? Bezoek op maandag 9 februari van 13:00 tot 14:00 uur de informatiebijeenkomst in Het Huis Utrecht, Boorstraat 107.  Aansluitend kan op Cultural Connections kennis worden gemaakt met eerdere deelnemers.

Aanmelding voor de informatiebijeenkomst en evt.  aansluitend Cultural Connections graag via een e-mail naar info@leiderschapincultuur.nl