12-01-2015

Inschrijving LinC weer geopend

Na de zomer gaat start het Leiderschap in Cultuur-programma met een nieuwe groep deelnemers. Het is alweer de derde ronde, de eerste deelnemers ontvingen in december hun certificaat en de tweede lichting is goed op weg. Inmiddels is de inschrijving voor LinC-3 geopend. En hoewel de zomer nog ver weg lijkt, gaan de aanmeldingen hard.

Leiderschap in cultuur is een leerprogramma voor professionals uit de kunst en cultuur die openstaan voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen en bereid zijn om te leren en te experimenteren. We zoeken deelnemers met een frisse blik, enkele jaren werkervaring en de bereidheid om samen te werken.

Wij bieden een afgewogen programma waarin je veertien maanden lang naast je bestaande werkzaamheden aan de slag gaat met je persoonlijk leiderschap. Wetenschappelijke docenten en vooraanstaande experts geven inzicht in relevante ontwikkelingen en theorieën. Daarnaast is er ruim aandacht voor het leggen van verbindingen binnen en buiten het culturele veld en ontvang je persoonlijke begeleiding.

Wil je weten of het LinC-programma iets voor jou is of heb je vragen? Neem contact op via info@leiderschapincultuur of bel 030-2538971. Inschrijven voor het leerprogramma kan online tot 1 april 2015.