Groepsfoto deelnemers LinC Utrecht
12-10-2018

Tweede editie Leiderschap in Cultuur Utrecht van start

Afgelopen maandag is de tweede editie van Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) gestart. Het eerste Lab van dit executive programma vond plaats bij Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland in Utrecht. De overige tweedaagse Labs zullen plaatsvinden bij verschillende culturele instellingen binnen de provincie Utrecht.    

LinC Utrecht is een eenjarig leerprogramma voor professionals uit de culturele sector, die werkzaam zijn in de provincie Utrecht en zich willen ontwikkelen tot innovatieve leiders. Deelnemers aan LinC Utrecht buigen zich over actuele vraagstukken die van invloed zijn op het culturele veld en gaan aan de slag met hun persoonlijke ontwikkeling.

Vanuit het Executive onderwijs zijn Paul Adriaanse, Monique Veld en Marjolein Verhallen de programmaleiders. LinC Utrecht wordt financieel ondersteund door het K.F. Hein Fonds, de provincie Utrecht, de gemeente Amersfoort en de gemeente Utrecht.

Lees hier meer over het programma.