Proosten tijdens het openingsevent van LinC Lage Landen
19-11-2018

Uitnodiging LinC Oud&Nieuwborrel

Save the date: LinC Oud&Nieuwborrel op maandag 21 januari

Noteer alvast in je agenda: op maandag 21 januari 2019 organiseren we samen met het K.F. Hein Fonds een Oud&Nieuwborrel voor alle LinC-ers van alle edities: LinC 1 tot en met 4, LinC Utrecht 1 en 2 en LinC Lage Landen.

Kom ook en laat je inspireren door een interessante keynote en praat bij met andere LinC-ers. Een uitnodiging volgt via de mail, maar aanmelden kan alvast door te mailen naar LinCUtrecht@uu.nl als je er 21 januari bij bent.

Mocht je nog energie hebben daarna, of wil je nog iets verder de avond in met (oud)-LinCers? Dan is er nog de avondvoorstelling Without Damage in Het Huis Utrecht (Meet the Artist: Open Studio), laat oud-LinC’er Natasja van ‘t Westeinde ons weten.

Graag tot dan!

Datum en tijd: maandag 21 januari 2019 van 16.00 – 18.00 uur
Locatie: K.F. Hein Fonds, Maliesingel 28, Utrecht.