Carolina Maciel de Franca
27-05-2019

Deze deelnemer van LinC Lage Landen is boos

Carolina Maciel de França is deelnemer van de eerste editie van LinC Lage Landen, en ze is boos. Lees haar oproep aan programmatoren, cultuurwerkers, leidinggevenden en machthebbers om vanuit dienstbaarheid te opereren, niet weg te lopen voor complexiteit, waarachtig te streven naar inclusiviteit, goed te blijven luisteren, moedig positie in te nemen en problemen aan te gaan: een oproep voor leiderschap!

Beste profiteur, schenen-schopper, ongevoelige geest, overgevoelige ziel, betweter, azijnpisser en zuurzweter,
Deze brief is niet voor jou.

Stop maar met lezen en steek je minuten in de volgende Facebook-discussie. Het heeft geen zin om met jou te praten, want wij gaan niet naar elkaar luisteren. Jij niet naar mij omdat je al gelijk had voordat je op deze link klikte. En ik ook niet naar jou omdat je allesvernietigende, gifspuitende Monsanto-gesprekstechniek me zieker maakt dan bespoten fruit. Jammer dat je je denkkracht gebruikt om helemaal niks te veranderen.

Ik wens je veel succes,
Carolina

Beste culturo die nu nog leest,

Ik weet zeker dat de cultuursector nog mensen heeft zoals jij.

[…]

Lees haar hele oproep op de website van Rektoverso