31-01-2020

Start LinC Z

Met de komst van LinC Zakelijk, LinC Z afgekort, breidt de LinC-familie en het daarbij behorende netwerk zich verder uit! Na vier landelijke edities, drie Utrechtse edities, twee Nederlands-Vlaamse programma’s en diverse regionale initiatieven start in het voorjaar van 2020 LinC Z.

LinC Z is, in vergelijking met bijvoorbeeld het landelijke LinC programma, LinC Lage Landen of LinC Utrecht, een korter en bondiger programma van 10 maanden. LinC Z is daarmee meer een soort van ‘incubator’ voor zakelijk leiders waarbij we een groot gedeelte van het programma specifiek afstemmen op de behoeften van de groep deelnemers. Het programma kenmerkt zich door drie verschillende onderdelen: vijf eendaagse masterclasses, drie begeleide intervisiebijeenkomsten en drie individuele gesprekken. Tussen deze bijeenkomsten door, kom je samen met andere deelnemers en bezoek je bijvoorbeeld andere culturele instellingen en collega’s. De aanmelding voor de eerste editie van LinC Z is inmiddels gesloten.